Folie pentru suprafete curbate ORACAL 751C - Latime 1,26 m

65.00 Lei
Oracal_751C_126
in stoc
+

Caracteristici

Folie adeziva cast de inalta performanta, cu grosimea de 60 microni, cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent.
Folia nu are memorie de forma, fapt ce o recomanda pentru aplicatiile de lunga durata, pentru inscriptionat suprafete dificile (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri).
Folia are o buna rezistenta la majoritatea uleiurilor si grasimilor, combustibililor, solventilor alifatici, acizilor slabi, sarurilor si alcalilor.

Proprietati importante:
- capacitatea de a se mula pe elemente tridimensionale;
- stabilitate dimensionala excelenta;
- aderenta deosebita pe suprafete neregulate;
- rezistenta la taiere a hartiei suport;
- comportament excelent la taiere sau decolare;
- indepartarea foliei fara vreo urma de reziduuri;
- nu intretine arderea, stingandu-se singura;
- aspect deosebit de lucios al foliei.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1,26 m si se comercializeaza la metraj. La cantitate, selectati lungimea dorita, in metri (de exemplu pentru 10 metri liniari cu latimea de 1,26 m, adaugati cantitatea 10)

Paleta coloristica cuprinde 117 culori lucioase (inclusiv transparent), alb mat si negru mat. Culori speciale, in afara celor din catalog, pot fi realizate la comanda.

Durabilitatea in exterior este de 8 ani pentru alb si negru, 7 ani pentru transparent si colorate, 5 ani pentru culorile metalice, 4 ani pentru auriu (cod 930) si brilliant blue (cod 150).

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Recomandare

Aria de utilizare a foliei este foarte larga. Este recomandata pentru inscriptionarea de calitate a diverselor tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile de exterior.

Informatii utile