Folie autocolanta Oracal 970 Premium Wrapping Cast - Rapid Air

170.00 Lei
Oracal_970_RA
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 10+ 20+ 40+
Pret 164.90 Lei 158.10 Lei 153.00 Lei

Caracteristici

Folie adeziva cast din PVC, cu grosimea de 110 microni, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Suprafata foliei adezive este foarte lucioasa, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres mecanic. Suportul este din hartie siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 165 g/mp.

Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent. Materialul are o buna removabilitate daca este utilizat echipamentul corespunzator. Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliei si impiedica formarea bulelor de aer.

Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air). Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate.

Oracal 970 RA este potrivita si pentru superafete inegale sau usor curbate. Pentru suprafete cu curbatii accentuate, cum ar fi ondulatiile sau niturile, se recomanda taierea foliei si aplicarea prin suprapunere la margini.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1.52 m. La cantitate, selectati lungimea dorita, in metri (de exemplu pentru 10 metri liniari cu latimea de 1.52 m, adaugati cantitatea 10)

Pretul este per metru liniar cu latimea de 1,52 m.

Paleta coloristica cuprinde 51 de culori lucioase, 5 culori mate (negru, alb, galben sofran, verde menta si olive), 25 culori metalice lucioase si 15 culori metalice mate.

Durabilitatea in exterior este de 6 ani pentru alb si negru, 5 ani pentru colorate, 4 ani pentru culorile metalice si 3 ani pentru auriu metalic (cod 919) si bronz (cod 920).

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Atentie! Suportul de hartie se indeparteaza de pe folie si nu invers.

Recomandare

Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc) acolo unde se doreste cea mai mare durabilitate, in special pentru decorarea completa a masinilor. Aplicarea foliilor cu adeziv Rapid Air se realizeaza cu multa usurinta, mai ales atunci cand suprafetele de inscriptionat sunt de dimensiuni mai mari.

Bulele de aer ramase se inlatura prin directionarea lor catre marginile materialului, cu ajutorul unei raclete.

Informatii utile